dissabte, 9 de febrer del 2013

Lectures: Totalment prescindibles

Aquesta és la meva opinió, ni millor ni pitjor!
He llegit aquests dos llibres "La vida iba en serio" y "Una tienda en París" i què voleu que us digui, que ni un ni l'altre són per llençar coets.  
"La vida iba en serio" de Jorge Javier Vázquez, el recomano només a aquell a qui l'interessi la vida de JJV, a mi no m'ha aportat res, però clar, s'ha de llegir de tot per després poder parlar, oi?
"Una tienda en París" de Maxim Huerta, té molt bon marquéting i una portada molt mona, ho venen com el llibre més romàntic de l'any, i una novel·la commovedora, sensible i terriblement sentimental. Què voleu que us digui ... jo l'he trobat bastant previsible.



Esta es mi opinión, ni mejor ni peor!
He leído estos dos libros "La vida iba en serio" y "Una tienda en París" y qué quereis que os diga, que ni uno ni el otro son para tirar cohetes.
"La vida iba en serio" de Jorge Javier Vázquez, lo recomiendo sólo a aquellos que estén interesados en la vida de JJV, a mi no me ha aportado nada, pero claro, se ha de leer de todo para poder hablar, no?
"Una tienda en París" de Maxim Huerta, tiene muy buen marketing y una portada muy mona, lo venden como el libro más romántico del año, y una novela conmovedora, sensible y terriblemente sentimental. Qué queréis que os diga ... yo lo he encontrado bastante previsible.

This is my opinion, you can read it if you want, of course!!
I have read this two books, the autors are two presenters of TV,  and I didn't like the books at all.  
"La vida iba en serio" explains the experiences of the author, it's like a biography.
"Una tienda en París" is a romantic novel about a woman who wants to change her life, and goes to Paris because she needs a new beginning.

M.

2 comentaris:

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!