dissabte, 9 de febrer de 2013

Lectures: Totalment prescindibles

Aquesta és la meva opinió, ni millor ni pitjor!
He llegit aquests dos llibres "La vida iba en serio" y "Una tienda en París" i què voleu que us digui, que ni un ni l'altre són per llençar coets.  
"La vida iba en serio" de Jorge Javier Vázquez, el recomano només a aquell a qui l'interessi la vida de JJV, a mi no m'ha aportat res, però clar, s'ha de llegir de tot per després poder parlar, oi?
"Una tienda en París" de Maxim Huerta, té molt bon marquéting i una portada molt mona, ho venen com el llibre més romàntic de l'any, i una novel·la commovedora, sensible i terriblement sentimental. Què voleu que us digui ... jo l'he trobat bastant previsible.Esta es mi opinión, ni mejor ni peor!
He leído estos dos libros "La vida iba en serio" y "Una tienda en París" y qué quereis que os diga, que ni uno ni el otro son para tirar cohetes.
"La vida iba en serio" de Jorge Javier Vázquez, lo recomiendo sólo a aquellos que estén interesados en la vida de JJV, a mi no me ha aportado nada, pero claro, se ha de leer de todo para poder hablar, no?
"Una tienda en París" de Maxim Huerta, tiene muy buen marketing y una portada muy mona, lo venden como el libro más romántico del año, y una novela conmovedora, sensible y terriblemente sentimental. Qué queréis que os diga ... yo lo he encontrado bastante previsible.

This is my opinion, you can read it if you want, of course!!
I have read this two books, the autors are two presenters of TV,  and I didn't like the books at all.  
"La vida iba en serio" explains the experiences of the author, it's like a biography.
"Una tienda en París" is a romantic novel about a woman who wants to change her life, and goes to Paris because she needs a new beginning.

M.

2 comentaris:

  1. Neeenaaaaaa,
    Però com llegeixes aquestes m.... coses!
    BGS.

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!