dijous, 21 de febrer de 2013

Vivir bien es un placer - ¿Te atreves a soñar?

M'encanta el blog de la Gemma Salas, es diu Vivir bien es un placer. En aquest espai ens aconsella sobre temes de benestar, alimentació, bellesa i exercici físic.  Penso que és una persona molt harmoniosa i creadora de "bon rotllo", tal i com podem veure en els colors de la seva capçalera.  M'he permès agafar-li un vídeo que va penjar en un post titulat "¿Podemos conseguir que nuestros sueños se hagan realidad?, de inKNOWation, que em va agradar/ajudar molt i que vull compartir amb vosaltres.  I aprofito per donar-li gràcies a la Gemma per les seves publicacions.

Me encanta el blog de Gemma Salas, se llama Vivir bien es un placer.  En este espacio nos aconseja sobre temas de bienestar, alimentación, belleza y ejercicio físico.  Pienso que es una persona muy armoniosa y creadora de "buen rollo", tal y como podemos ver en los colores de su cabecera.  Me he permitido tomar prestado un vídeo que colgó en un post titulado "¿Podemos conseguir que nuestros sueños se hagan realidad?, de inKNOWation, que me gustó/ayudó mucho y que quiero compartir con vosotros.  Y aprovecho para dar las gracias a Gemma por sus publicaciones.
I love the blog "Vivir bien es un placer", the owner is Gemma Salas. In this site we can find advices about  well-being, nutrition, beauty and exercise.  I think that Gemma is a great person. She has posted a video, of inKNOWATION, that I liked/helped me a lot.  It's about ours capacities and the fact that our dreams will come true, if we really wanted. I want to thank Gemma all her daily publications.
M.

1 comentari:

  1. Hola María. Moltísimes gràcies per aquesta dedicatòria tan bonica!!! Em sento molt afalagada!!.. M'agrada molt saber que t'agrada el meu blog i que et pot servir d'inspiració.. :-) T'envio un petó molt fort carregat de "bon rotllo" (M'ha encantat la expresió)

    Hola María. Muchísimas gracias por esta linda dedicatoria. Me halaga mucho!! Me alegra saber que te gusta mi blog y que te puede servir de inspiración. Te envío un beso muy fuerte lleno de "buen rollo" (Me ha encantado la expresión)

    Hi María!! Thank you very much for your lovely mention. I am very happy to know you like my blog. Hughs and kisses :-)

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!