dijous, 4 d’abril de 2013

Cap a Madrid

Fa uns dies publicava una entrada (aquí) amb una pista sobre un regalet que estava teixint. Ja està fet! És una manteta de bebè que va cap a Madrid amb un altre detallet que he comprat a l'Imaginarium. M'encanta aquesta botiga, em compraria coses fins i tot per a mi.  El que he comprat té a veure amb pingüins que sé que li encanten a la futura mare i a mi també, són tan adorables!.

Hace unos días publicaba una entrada (aquí) con una pista sobre un regalito que estaba tejiendo.  Ya está hecho! Es una mantita de bebé que va hacia Madrid con otro detallito que he comprado en Imaginarium. Me encanta esta tienda, me compraría cosas incluso para mi.  Lo que he comprado tiene que ver con pingüinos que sé que le encantan a la futura madre y a mi también, son tan adorables!


Some days ago I show you a preview (here) of a present that I was crocheting.  Now It's done! Is a blanket for a baby, and today I send it to Madrid.  I have also bought a present in Imaginarium, it's a shop that I love.  The present is about penguins, I know that the future mother likes this animals a lot, and I love them also, I think that they are adorable!
M.


1 comentari:

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!