divendres, 7 de juny de 2013

Restaurant asiàtic: Indochine

Ara feia temps que no recomanava cap restaurant de la city, així que no perdem el costum. Avui us recomano un que ja només anar per veure el local val la pena, es diu Indochine i està al carrer Muntaner, 82.  Penso que la primera vegada que vas el millor és provar el menú degustació, que és excel·lent i exquisit. No poso cap foto perquè les que he trobat a internet no li fan justícia. Sens dubte heu d'anar.

Hacía tiempo que no os recomendaba ningún restaurante de la city, así que no perdamos la costumbre.  Hoy os recomiendo un restaurante que sólo por ver el local merece la pena ir, se llama Indochine y está en la calle Muntaner, 82. Pienso que la primera vez que vas, lo mejor es probar el menú degustación, que es excelente y exquisito.  No pongo ninguna foto porque las que he encontrado en internet no le haceN justicia. Sin duda tenéis que ir.


There was so many time that I didn't recomend you any restaurant in the city, it's about time!. Today I recommend you one restaurant that It's worth to go only to see the establishment, the name is Indochine and it's located in Muntaner, 82. I think that the first time you go you have to prove the tasting menu, it's excellent and delicious.  No doubt, you must go!!
M.2 comentaris:

  1. soy tu nueva seguidoraaaaa aodro barcelona!!!!

    que genial haber descubierto tu blog!!!

    http://glameliemiradadeamelie.blogspot.com.es

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!