divendres, 28 de juny del 2013

Lectures de juny

M'encanta aquesta parella Núria Roca i Juan del Val.  És el segon llibre que escriuen junts i em tenen enamorada.  Són llibres molt ben tramats i molt entretinguts. "Lo inevitable del amor" explica la història d'una arquitecta amb una família perfecta, una casa perfecta, una empresa perfecta (o no ...) Tot no és el que sembla,  i en el llibre podem trobar traïcions, estafes, morts, sexe, però sobretot amor.  M'ha agradat molt, també un recomano "Para Ana (de tu muerto) l'altra obra escrita per tots dos.

Me encanta esta pareja Núria Roca y Juan del Val. Es el segundo libro que escriben juntos y me tienen enamorada.  Son libros muy bien tramados y muy entretenidos.  "Lo inevitable del amor" explica la historia de una arquitecta con una familia perfecta, una casa perfecta, una empresa perfecta (o no ...).  Todo no es lo que parece, y en el libro encontramos traciones, estafas, muertos, sexo, pero sobre todo amor.  Me ha gustado mucho, también os recomiendo "Para Ana (de tu muerto)" la otra obra escrita por los dos.


Si us agrada la història, Ildefonso Falcones és el vostre autor i els seus llibres us encisaran.  En aquest cas amb "La reina descalza" ens transporta a la Sevilla i el Madrid de mitjans del segle XVIII.
La trama es centra, principalment, en dues dones, una jove gitana i una ex-esclava negra vinguda de Cuba, i a partir d'aquí ens narra injustícies, amors, amistats i sobretot passions gitanes, una raça que mai s'ha doblegat.  A més, a més també ens il·lustra les tradicions gitanes (balls, música, honor, revenges ...) i  la persecució a la qual van estar sotmesos amb el Marquès de la Ensenada i el seu objectiu d'extingir aquesta raça.  De tota manera, malgrat que m'ha agradat molt el meu llibre preferit d'aquest autor va ser "La catedral del mar".

Si os gusta la historia, Ildefonso Falcones es vuestro autor  sus libros os encantarán.  En este caso con la "La reina descalza" nos transporta a la Sevilla y el Madrid de mediados del siglo XVIII.  La trama se centra, principalmente, en dos mujeres, una joven gitana y una ex-esclava negra venida de Cuba, y a partir de aquí nos narra injusticias, amores, amistad y sobre todo pasiones gitanas, una raza que nunca se ha doblegado.  Además también nos ilustra las tradiciones gitanas (bailes, música, el honor, las venganzas ...) y la persecución a que estuvieron sometidos con el Marqués de la Ensenada y su objetivo de extinguir esta raza. A pesar de que me ha gustado mucho, mi libro favorito de este autor es "La catedral del mar".

This month I've read two different and wonderful books. 
"Lo inevitable del amor" talks about an architect who has a perfect family, a perfect husband, a perfect office (or not ...). You can discover in this book that not all that glitters is gold, and there are betrayals, deaths, friendship and above all love.
"La reina descalza" explains the history of two womans, a young gipsy and a cuban ex-slave, and the author tells injustices, loves, friendship and gipsy passions and traditions in Spain in the XVIII century.
M.



6 comentaris:

  1. Tengui, tengui ... Llegit i no llegit.
    BGS

    ResponElimina
  2. El de Nuria Roca y Juan del Val yo también le he leído y coincido contigo! Muy entretenido y fácil de leer, aunque tampoco me pareció un gran libro...

    ResponElimina
  3. Doncs aquesta nit començo amb "La reina descalza" jupiiii

    :-) Ang

    ResponElimina
  4. La catedral del mar es un libro que me encantó :) Yo ahora estoy leyendo Cometas en el cielo, es de hace bastantes años... pero lo tenía pendiente gg

    Outfit con un vestido floral en el blog!
    ❁☀❁☼ Blog-Monas de Seda☀❁☼☀❁

    ResponElimina
  5. Muchas Gracias por la recomendación de los libros! Me animaste por el primero, ese género esta muy de moda!

    ¡FELIZ DÍA!ॐ
    http://mamaholistica.com

    ResponElimina
  6. Es uno de los libros que tengo en los "pendientes" de leer... Y la verdad es que gusta ver comentarios positivos sobre él.
    Me leí "La catedral del mar" y "La mano de fátima" y me encantaron los dos...

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!