dijous, 30 de maig del 2013

Lectures de maig

Aquest mes a Lecturas y Lectoras hem llegit "El guardián invisible" de Dolores Redondo.  Personalment, no m'ha agradat gaire, tot i què la història enganxa el cas és que acaba resultant massa fantasiosa amb l'aparició real de personatges mitològics.  Per fer justícia a l'autora haig de dir que està molt ben escrit i dóna molts detalls sobre la Vall de Navarra.  Forma part d'una trilogia, però no crec que la llegeixi quan es publiquin els altres llibres.

Este mes en Lecturas y Lectoras hemos leído "El guardián invisible" de Dolores Redondo.  Personalmente, no me ha gustado mucho, aunque la historia engancha  el caso es que acaba resultando demasiado fantasiosa con la aparición real de personajes mitológicos.  Para hacer justicia a la autora tengo que decir que está muy bien escrito y da muchos detalles sobre el Valle de Navarra.  Forma parte de una trilogía, pero no creo que la lea cuando se publique los otros libros.  

També he llegit "Una familia feliz" de David Safier.  Què us haig de dir? És el quart llibre que em llegeixo d'ell (Maldito Karma, Jesus m'estima i Yo, mi, me ... conmigo) i he quedat una mica saturadeta d'aquest autor.  Necessitava una lectura positiva i vaig pensar que aquest llibre estaria bé, i la veritat que no està malament, però no és una novetat, l'autor escriu la història seguint la seva línia, no m'ha sorprès.  Sens dubte el meu favorit és "Jesus m'estima", que entre d'altres temes, aborda la relació entre dues germanes.

También he leído "Una família feliz" de David Safier.  Qué os digo? Es el cuarto libro que me leo de él (Maldito Karma, Jesús me quiere y Yo, mi, me...  conmigo) y he quedado un poco saturada de este autor.  Necesitaba una lectura positiva y pensé que este libro estaría bien, y la verdad es que no está mal, pero no es una novedad, el autor escribe siguiendo su linea, no me ha sorprendido.  Sin duda, mi favorito es "Jesús me quiere", que entre otros temas, aborda la relación entre dos hermanas. 

This month I wasn't right with the choice of the books I've read. I didn't recomend you any of them.  I've read "El guardian invisible" and "Una familia feliz".
M.


 


1 comentari:

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!