divendres, 9 de novembre de 2012

Cookies

Hooolaaa!

Ahir va ser el primer dia que vaig fer galetetes (cookies) amb una recepta molt fàcil del web pequerecetas.

Ingredients
Dues tasses de farina
Mitja culleradeta de bicarbonat
Mitja culleradeta de sal
Una barra i mitja de mantequilla sense sal. (fosa i refredada a temperatura ambient).
Una tassa de sucre morè
Mitja tassa de sucre
Un ou
El rovell d'un ou
Una cullaradeta i mitja de vainilla
Una tassa i mitja de xips de xocolata


Preparació

Precalentem el forn a 160 graus.
A una tassa petita barregem la farina, la sal i el bicarbonat.
A un recipient gran per batedora barregem molt bé la mantequilla i el sucre.  Afegim l'ou i la vainilla i continuem batint.  Posem la meitat de la farina i barregem, i quan estigui ben barrejat afegim l'altra mitja part de farina.  Quan estigui ben barrejat afegim la xocolata.



Amb una cullera, traiem dues cullerades de massa i la posem en forma de bola al paper de forn, i deixem entre 8 i 10 centímetres entre cada galeta.  Repetim fins acabar amb la massa.  I posem al forn durant 15 o 18 minuts o fins que els bordes estiguin daurats. 


Deixar refredar a una safata durant 10 minuts i després transferir a un altre recipient fins que es refredin totalment.

I direu, on són les teves galetes, això millor a un proper post!! 

M.


Hooolaaa!

Pues ayer fue el primer día que hice galletitats (cookies) con una receta muy fácil de la web pequerecetas.  

Ingredientes

Dos tazas de harina.
Media cucharadita de bicarbonato
Media cucharadita de sal
Una barra y media de mantequilla sin sal (fundida y enfriada a temperatura ambiente)
Una taza de azúcar moreno
Media taza de azucar
Un huevo
Una yema de huevo
Una cucharadita y media de vainilla
Una taza y media de chips de chocolate


Preparación

Precalentamos el horno a 160 grados.
En un recipiente mezclamos la harina, la sal y el bicarbonato.
En un recipiente grande para batidora mezclamos muy bien la mantequilla y el azúcar.  Añadimos el huevo y la vainilla i continuamos batiendo.  Ponemos la mitad de la harina y mezclamos, cuando esté bien mezclamos, añadimos la otra media parte de harina. Y cuando todo esté muy bien mezclado añadimos las pepitas de chocolate.
Con una cuchara sacamos dos cucharadas de la masa y la ponemos en forma de bola  en papel de horno y dejamos entre 8 y 10 cm. entre cada galleta.  Repetimos hasta acabar la masa. Y ponemos al horno durante 15 o 18 minutos, o hasta que los bordes estén dorados.
Dejar enfriar durante 10 minutos y después transferir a otro recipiente hasta que se enfríen totalmente.

Y diréis dónde están las galletas acabadas, mejor en otro post!!

M. 



3 comentaris:

  1. On son, on son,... Que jo estic desitjant que estiguin a la meva panxa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs són a la panxa d'algú altre ... Volia portar a casa diumenge però no va quedar ni una. :(
      Tornaré a fer!

      Elimina
  2. Mira que tomo nota para hacerlas con mis hijas...

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!