dimarts, 30 de juliol de 2013

Lectures de juliol

"La lección de August", de R.J. Palacio. Quin llibre tan supermaco, tendre, enriquidor, de superació ... en resum una lliçó de vida de la mà d'un nen molt especial i la seva família i amics. No tinc paraules per descriure tan preciós de com és aquest llibre, et deixa una sensació de felicitat, de tornar a creure en què el món pot ser millor, i què els bons guanyen, que l'únic que puc dir és que el recomano 100%.

"La lección de August", de R.J. Palacio.  Qué libro tan superbonito, tierno, enriquecedor, de superación ... en resumen una lección de vida de la mano de un niño muy especial y su familia y amigos.  No tengo palabras para describir tan precioso que me ha parecido el libro, te deja una sensación de felicidad, de volver a creer que el mundo puede ser mejor, y que los buenos ganan, que lo único que puedo decir es que lo recomiendo 100%.

"La felicidad es un te contigo" de Mamen Sánchez, una altra bona elecció, si el que busqueu és un llibre fàcil de llegir, sense gaires pretensions, però amb un toc positiu, i de viva el amor! que et fa somriure durant tota la lectura. Per sobre de tota la història destaca l'amistat entre quatre dones molt diferents totes elles, però també es barregen les intrigues, els amors, la crisi, els maltractaments, els enganys ...  També li dono molt bona nota, us ho llegireu en un moment.

"La felicidad es un te contigo" de Mamen Sánchez, otra buena elección, si lo que buscáis es un libro fácil de leer, sin muchas pretensiones, pero con un toque positivo, y de ¡viva el amor! que te hace sonreir durante toda la lectura.  La parte que más destaca de la historia es la amistad entre cuatro mujeres muy diferentes todas ellas, pero también se mezclan intrigas, amores, la crisis, los maltratos, los engaños ... También le doy muy buena nota, os lo leéreis en un momento.

(Imatge extreta de www.casadellibro.com)
"Fácil de matar" de Maruja Torres.  No és el primer llibre que llegeixo d'aquesta fantàstica autora, i haig de dir, que no m'ha decebut pas.  Ben escrita, amb una trama molt ben muntada, amb personatges amb molts matisos, ambientada a Beirut ... Només puc fer que bona crítica, a més m'ha donat una visió d'aquesta ciutat que no coneixia, per tant, a més d'agradar-me per les intrigues de l'argument, m'ha agradat per l'ambient geogràfic on es desenvolupa. A partir de l'assassinat per un possible atemptat del fill menor d'una important família beirutí la protagonista, Diana Dial, va estirant del fil fins trobar l'autèntic assassí.

"Fácil de matar" de Maruja Torres.  No es el primer libro que leo de esta fantástica autora, y tengo que decir, que no me ha decepcionado.  Bien escrita, con una trama muy bien montada, con personajes llenos de matices, ambientada en Beirut, ... Sólo puedo hacer una buena crítica, además me ha dado una visión de esta ciudad que no conocía, por tanto, además de gustarme por las intrigas del argumento, me ha gustado por el ambiente geográfico en que se desarrolla.  A partir del asesinato por un posible atentado del hijo menor de una importante familia beirutí, la protagonista, Diana Dial, va estirando del hilo hasta encontrar el auténtico asesino.

(Imatge extreta de www.casadellibro.com)
"La senda oscura" de Asa Larsson.  Tercer llibre que llegeixo d'aquesta autora, i continuació de la saga protagonitzada per l'advocada Rebecka Martinsson i la inspectora de policia Anna-Maria Mella. Haig de dir que aquest llibre és el que més m'ha agradat dels tres, possiblement perquè introdueix una mica d'amor en la vida de la protagonista i no pateix tant com en els altres dos.  La història comença amb la troballa del cadàver d'una executiva d'una empresa minera molt important i acaben descobrint qui l'ha matat i els negocis bruts de l'empresa on treballava.

"La senda oscura" de Asa Larsson.  Tercer libro que leo de esta autora, y continuación de la saga protagonizada por la abogada Rebecka Martinsson y la inspectora de policía Anna-Maria Mella.  Tengo que decir que este libro es el que más me ha gustado de los tres, posiblemente porque introduce un poco de amor en la vida de la protagonista y no sufre tanto como en los dos anteriores.  La historia comienza con la aparición del cadáver de una ejecutiva de una empresa minera muy importante, y acaba con el descubrimiento del asesino y los negocios sucios de la empresa donde trabajaba.

I have read four books this month, all of them very interesting and recommendable.  Enjoy!
M.


2 comentaris:

  1. Nena, quina barbaritat! Deixa'm el de l'August anda!
    BGS

    ResponElimina
  2. Hola, MAY!!! Muy buenas recomendaciones, no conocía ninguno, así que pa´la lista interminable de pendientes.
    Besosoososos y a leer!!!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!