dijous, 17 de gener del 2013

CAL - Un granny semanal (1) - Labores de Najma

A partir del bloc cosetes petites, vaig arribar al bloc de Najma, y resulta que estic "apuntada" a un CAL que consisteix a fer un granny square setmanal a ganxet per fer una manta.  El bloc en qüestió es diu Labores de Najma, i la seva autora, que és molt maca, ens envia per correu electrònic les instruccions dels quadrets.  Serà cada dimecres, i jo penjaré tot el que vagi fent (espero no haver de deixar-ho a mitges!)

Aquest és el meu primer quadre, què us sembla?


Per altra banda, gràcies al bloc, labores en red, he anat a parar a un altre bloc que es diu tia bones hilando ideas, que ens ensenya els deu errors més comuns del crochet, en aquest post, que he trobat molt interessant i que comparteixo amb vosaltres.

M.

A partir del blog cosetes petites llegué al blog de Najma, y resulta que estoy "apuntada" a un CAL que consiste en hacer un granny square semanal a ganchillo para hacer una manta.  El blog se llama Labores de Najma, y su autora, que es muy maja, nos envía por correo las instrucciones de los cuadritos.  Será cada miércoles, y yo colgaré todo lo que vaya haciendo en mi blog.

Este es mi primer cuadro, qué os parece?

Por otro lado,gracias al blog labores en red, he ido a para a otro blog que se llama tia bones hilando ideas, que nos enseña los diez errores más comunes del crochet en este post, que he encontrado muy interesante y que comparto con vovostras.

M.

3 comentaris:

  1. Que interessant m'ho miraré amb atenció!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si al final l'acabo! Espero que sí, de moment haig de comprar més llana!
      Petons.
      Maria

      Elimina
  2. Vengo a mirar desde el primer granny del CAL... gusto en conocerte Maria ; ))

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thanks for comment!